XSluiten

Door verder op onze site te browsen, aanvaardt u het gebruik van cookies waarmee wij diensten en aanbiedingen kunnen voorstellen waarvoor u belangstelling toont.

Meer weten en de cookies instellen

Titelbalk

Wie zijn wij?

Waarom Etat Pur?

Logo Etat Pur
een merk met 
een radicaal 
nieuwe 
productbenadering
en een 
compleet 
andere 
manier van denken.

De consumptiegewoontes veranderen sterk op dit moment, op alle gebieden. 
Niet meer maar beter consumeren krijgt de overhand.
Omdat cosmetica daarop geen uitzondering vormt, heeft Etat Pur dit idee verder uitgewerkt voor een werkelijk andere cosmetica die op deze nieuwe verwachtingen aansluit.

Maar hoe kunnen wij het beter doen, terwijl de cosmeticaproducten nog nooit zo geavanceerd waren als nu? Terwijl de beloftes voor resultaten allemaal even verleidelijk zijn? En de meeste merken beweren natuurlijk te zijn? De formules nog nooit zo complex waren, met een veelvoud aan ingrediënten?
En wel zodanig, dat het moeilijk wordt een keuze te maken, het onmogelijk is de werkelijke samenstelling te analyseren en te begrijpen wat wij nu eigenlijk kopen.

En als beter doen nu eens zou betekenen naar de essentie te gaan? Specifieke oplossingen bieden die aangepast zijn aan iedere persoon en ieder huidtype?
En als beter doen zou betekenen volmaakt veilige producten aan te bieden, zonder onnodige of potentieel schadelijke elementen, met uitstekende resultaten?
En als beter doen nu eens zou betekenen volledig transparant te zijn, met producten met
duidelijk aangegeven ingrediënten
waarvan men de werking en de oorsprong kent?
Beter doen, dat wil zeggen dit alles tegelijk doen en toch minder kosten.

 ETAT PUR. De oplossing voor iedere huid.

Ga om meer te weten naar onze doelstellingen waarop onze dagelijkse aanpak gestoeld is.