XSluiten

Door verder op onze site te browsen, aanvaardt u het gebruik van cookies waarmee wij diensten en aanbiedingen kunnen voorstellen waarvoor u belangstelling toont.

Meer weten en de cookies instellen

Titelbalk

Wie zijn wij?

Ons team

De creatieve en innoverende firma ETAT PUR is een onafhankelijke structuur met verschillende en elkaar aanvullende vaardigheden.
 
Voor de ontwikkeling van de productlijn van de Pure Actieve Stoffen (A+), steunt ETAT PUR op de wetenschappelijke ervaring van de beste specialisten die bekend staan in de waardering van de bestaande Actieve Stoffen.
In totale onafhankelijkheid en op de basis van onbetwistbare wetenschappelijke studies, hebben zij ons een selectie van Actieve Stoffen aanbevolen waarvan de efficiëntie en de veiligheid wetenschappelijk bewezen zijn.
 
Voor de ontwikkeling van de lijn Biomimetische Cosmetica (+B), heeft ETAT PUR een unieke en innoverende techniek van een exclusief patent gebruikt.
 
De producten werden ontwikkeld, getest en vervaardigd door het bedrijf DIPTA, het onderzoeks- en ontwikkelingscentrum van de merken BIODERMA en INSTITUT ESTHEDERM, gebaseerd in Aix-en-Provence.
 

Van het lab tot uw huid

Het hele team van ETAT PUR doet er alles aan om u tevreden te stellen.
U kunt contact met ons opnemen op nummer 020 721 9911 of per e-mail: contact@etatpur.nl