XSluiten

Door verder op onze site te browsen, aanvaardt u het gebruik van cookies waarmee wij diensten en aanbiedingen kunnen voorstellen waarvoor u belangstelling toont.

Meer weten en de cookies instellen

Hydroxyproline - A91

Huidverslapping
Geef uw mening - 0 mening(en)
 
 • Indicaties

  • De pure Actieve stof Hydroxyproline wordt aanbevolen tegen stevigheidverlies. De actieve stof wordt aanbevolen om de huidweefsels te verdichten en te verstevigen, het silhouet te corrigeren en de huid te verzachten.
   In de loop van de tijd ondergaat het lichaam talrijke veranderingen. Gewichtsschommelingen, herhaalde blootstelling aan de zon, de leeftijd, zwangerschappen zijn factoren die huidverslapping en stevigheidverlies bevorderen.

 • meer informatie

  • Hydroxyproline is een aminozuur dat men in grote proporties terugvindt in de huid. Dit molecuul stimuleert de productie van collageen, een molecuul die onmisbaar is om de huid in goede staat en stevig te houden. Hydroxyproline versnelt het regeneratieproces en hydrateert de huid.

Aantal :
Inhoud : 100 ml
€ 28,20
(28.2€ / 100 ml)

HYDROXYPROLINE : Aanvullende producten

   
Aanwijzingen voor gebruik

Voor het hele lichaam: enkele keren op de pompflacon drukken en over de huid masseren tot volledige opname van het product.

 

ONDERHOUDSKUUR : 's morgens en 's avonds gebruiken. Minimale gebruiksperiode : 2 maanden.
Om de doelmatigheid te bevorderen, moet u masseren tot volledige opname van het product. Indien nodig, dagelijks gebruiken over een lange periode, totdat de toestand van de huid zichtbaar verbeterd is.

INTENSIEVE KUUR waarbij meerdere pure Actieve stoffen met elkaar gecombineerd worden:
- Als de huid ook zeer droog is en trekt: gedurende 1 week de pure Actieve stof Hydroxyproline 's avonds.
- Als de huid cellulite heeft: gedurende 2 maanden de pure Actieve stof Hydroxyproline 's avonds en de pure Actieve stof Cafeïne 's morgens gebruiken.
- Als de huid ook gevoelig en geïrriteerd is:
gedurende 1 week de pure Actieve stof Hydroxyproline 's avonds.
- Als de huid ook zeer sterk reageert, met rode vlekken en irritaties:
gedurende 2 weken de pure Actieve stof Hydroxyproline 's avonds en de pure Actieve stof Enoxolone 's morgens gebruiken.


Indien nodig, de twee pure Actieve stoffen na elkaar 's morgens en 's avonds gebruiken.

Als ideale aanvulling is het aan te raden om na de pure Actieve stof een voor uw huidtype geschikt, en aan de dagelijkse behoeften van uw huid aangepast, Biomimetisch skincare product aan te brengen.
Gemengde tot vette huid: Verdichtende regenererende verzorging.
Normale huid: Hydraterende smeltende melk lichaam.
Droge huid: Voedende romige melk lichaam.
Zeer droge huid: Ultrarijke voedende balsem lichaam en/of Voedende droge olie lichaam.
Huidverslapping: Verstevigende remodellerende verzorging lichaam.
Gevoelige en sterk reagerende huid: Kalmerende relipiderende verzorging lichaam.

Effectiviteit bewezen

Erkende wetenschappelijke studies en publicaties tonen aan dat Hydroxyproline op diverse niveaus in de huid actief is:

1

Verstevigende werking
Hydroxyproline is een aminozuur dat men voornamelijk in de lederhuid vindt. Het stimuleert de synthese van collageen, een eiwit dat essentieel is om de huid in goede staat en stevig te houden.

2

Herstellend vermogen
Hydroxyproline activeert de groei van de cellen van de lederhuid. Deze stimuleert de regeneratie van de weefsels. Wanneer Hydroxyproline op de huid wordt aangebracht, ziet de huid er beter uit, zij wordt dikker en beter gehydrateerd.

Referenties en bewijzen van de doelmatigheid van Hydroxyproline (klinische onderzoeken, bibliografieën en aanbevelingen van deskundigen)

Samenstelling
PURE ACTIEVE STOF: **Hydroxyproline, pure molecule (zuiverheidgraad > 75%) [DIPALMITOYL HYDROXYPROLINE]
De flacon bevat 80 mg pure Actieve stof.
Dit is hoeveelheid die nodig is voor een toepassing volgens de gebruiksadviezen, geeft de huid de door de wetenschappelijke onderzoeken aanbevolen efficiënte dosis.
Beproefde doelmatigheid
 
GEPATENTEERD IN-SKIN® SYSTEEM: om te werken daar waar nodig is, wordt de pure Actieve stof Hydroxyproline gecombineerd met een uniek verspreidingssysteem.
 De perfect door de huid op te nemen actieve stof kan zo tot diep de cellen beïnvloeden, en vice versa.
 
IngrediëntenAQUA/WATER/EAU*, PROPANEDIOL, DICAPRYLYLCARBONATE, ALCOHOL, DISODIUM PHOSPHATE, UREA, C14-22 ALCOHOLS, CAPRYLOYL GLYCINE, DIPALMITOYL HYDROXYPROLINE, POTASSIUM PHOSPHATE, SODIUM LACTATE, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, XANTHAN GUM, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, SALIX NIGRA (WILLOW) BARK EXTRACT, COCO-GLUCOSIDE, CARRAGEENAN, POTASSIUM SORBATE, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT*, CARNOSINE*, DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE*, TOCOPHEROL.[NEP042]
*isodermisch water / isodermic water
Wetenschappelijke geschiedenis

Hydroxyproline is een aminozuur die wij in de cellen van ons lichaam vinden.

Een grote hoeveelheid van dit molecuul is terug te vinden in het collageen. Collageen is een eiwit dat men in grote hoeveelheden terugvindt in het botweefsel, de huid en de pezen. Het is het eiwit dat het meeste voorkomt in het menselijk lichaam. De concentratie hiervan neemt bij het ouder worden echter af.

Dankzij zijn vermogen op efficiënte wijze de synthese van collageen weer op gang te brengen, wordt Hydroxyproline zeer vaak gebruikt bij de behandeling van bepaalde botaandoeningen (artrose).

In de dermatologie en cosmetica wordt Hydroxyproline in sommige crèmes gebruikt als actieve stof tegen rimpels. Voor de huid zijn de verstevigende en verdichtende eigenschappen interessant voor de bestrijding van stevigheidverlies.

Oorsprong / Video

De door ETAT PUR geselecteerde Hydroxyproline wordt verkregen door middel van een uit de biosynthese afkomstige methode. De productie van Hydroxyproline voldoet aan zeer strenge kwaliteitsnormen. De actieve stof wordt geconcentreerd en gezuiverd totdat een Hydroxyproline verkregen is dat voor 75% puur is.

De kwaliteit van het extract wordt vervolgens gecontroleerd, om een constant gehalte van actieve bestanddelen te kunnen garanderen.

Video

De kwaliteit van dit ingrediënt wordt gecontroleerd door de firma DIPTA, het onderzoekscentrum en controlelaboratorium van de merken ETAT PUR, BIODERMA en ESTHEDERM, gevestigd in Aix-en-Provence.

Alle elementen betreffende de oorsprong en de kwaliteit van deze pure Actieve stof zijn in het bezit van ETAT PUR en ter inzage beschikbaar voor alle controle-instanties die ons een vertrouwelijke verwerking van de gegevens verzekeren.

Advies van de dermatoloog

Hydroxyproline - Pure werkstof A91

Dit aminozuur is essentieel voor de productie van collageen en fibroblasten en helpt zo de kwaliteit te verbeteren van de lederhuid, die een waar steunweefsel voor de huid is. Door deze werking zou stevigheidsverlies en de intensiteit van rimpels beperkt worden, die verband houden met een vermindering van de kwaliteit van de lederhuid.

Hydroxyproline heeft eveneens helende eigenschappen.

Je mening over : HYDROXYPROLINE

U kunt een advies van het product door het onderstaande formulier in te vullen. Alle velden die zijn gemarkeerd met een ( * ) zijn verplicht. Uw bericht zal zo spoedig mogelijk worden gepubliceerd. Voor eventuele vragen, stuur een email aan: contact@etatpur.nl
Selecteer de ster die overeenkomt met uw opmerking.

Hoe waardeert u dit product? : *


Log in om verder te gaan
Printen

In-Skin

 

Logo In-Skin

Aangezien een werkstof niet alleen puur moet zijn om daar te werken waar de huid dat nodig heeft, heeft ETAT PUR een speciale formule ontwikkeld die het indringen van iedere Pure werkstof bevordert.
Iedere formule werd bestudeerd om op dynamische wijze de Pure werkstof naar de juiste plek te brengen voor een optimale doeltreffendheid.
Dat is het gepatenteerde IN-SKIN ® systeem.


Een van de belangrijkste functies van de huid is haar barrièrefunctie.

Deze wordt in twee richtingen uitgeoefend:

 • zij voorkomt het verlies van vocht, elektrolyten en andere bestanddelen van het menselijke lichaam
 • en verhindert het binnendringen van moleculen uit de omgeving

Deze barrièrefunctie is echter niet overal op het huidoppervlak gelijk (haar- en huidsmeerkanalen, zone rond het oog, afhankelijk van de diverse lichaamsdelen...) en deze relatieve doorlatendheid maakt het in de huid opnemen van werkstoffen mogelijk.
De aard van de meeste werkstoffen maakt hun opname via topische wijze mogelijk.
Om hun opname mogelijk te maken, is het van belang deze te combineren met een "vervoermiddel" dat hen naar de plaats van bestemming brengt.
Dat is de belangrijkste functie van het gepatenteerde IN-SKIN systeem.