XSluiten

Door verder op onze site te browsen, aanvaardt u het gebruik van cookies waarmee wij diensten en aanbiedingen kunnen voorstellen waarvoor u belangstelling toont.

Meer weten en de cookies instellen

Apigenine - A08

Kringen onder de ogen
 
 • Indicaties

  • De pure Actieve stof Apigenine wordt in het bijzonder aanbevolen voor de kringen onder de ogen.
   De zone van de oogcontour is de meest kwetsbare van het gezicht. De huid is hier 5 keer zo dun. Er ontstaan kringen bij vermoeidheid en deze nemen in de loop der jaren toe. Zij houden voornamelijk verband met een pigmenteringprobleem van de huid en met kwetsbaar geworden haarvaten.

 • meer informatie

  • Apigenine is een flavonoïde die bekend staat om zijn specifieke invloed op de microcirculatie en om zijn vermogen de huidmatrix te beschermen. Apigenine activeert de eliminatie van het pigment dat verantwoordelijk is voor de blauwe kleur op de oogcontour en vermindert de tekenen van vermoeidheid.

€ 26,00
(173.3€ / 100 ml)

APIGENINE : Aanvullende producten

   
Aanwijzingen voor gebruik

Voor de contour van ieder oog: 1 druppel op de huid onder het oog aanbrengen. Zachtjes van de buitenhoek van het oog naar de binnenhoek masseren.


AANVALSKUUR: 's morgens en ’s avonds gebruiken. Minimale gebruiksperiode : 2 weken.
Indien nodig dagelijks over een lange periode gebruiken, tot een zichtbare verbetering van de oogcontour opgemerkt wordt.

ONDERHOUDSKUUR: minstens 1 keer per dag gedurende minstens 1 maand gebruiken.

INTENSIEVE KUUR waarbij meerdere pure Actieve stoffen met elkaar gecombineerd worden:
- Als de oogcontour eveneens wallen vertoont: gedurende 2 weken de pure Actieve stof Apigenine 's morgens en de pure Actieve stof Ruscogenine 's avonds gebruiken. Herhalen indien nodig, aan de hand van de intensiteit van de kringen en wallen. De beste resultaten worden verkregen na een dagelijks gebruik gedurende 1 maand.

Uitwendig gebruik. Niet in de ogen smeren.

Als ideale aanvulling is het aan te raden om na de pure Actieve stof een voor uw huidtype geschikt, en aan de dagelijkse behoeften van uw huid aangepast, Biomimetisch skincare product aan te brengen.
Gladstrijkende oogcontourverzorging.

Effectiviteit bewezen

Erkende wetenschappelijke studies en publicaties tonen aan dat Apigenine op diverse niveaus in de huid actief is:

1

 

Invloed op de kleur van de kringen
Apigenine versterkt de huidmatrix en bestrijdt op actieve wijze de kwetsbaarheid van de bloedvaten. Bovendien stimuleert Apigenine de eliminatie van bilirubine, het pigment dat verantwoordelijk is voor de kleur van de kringen.

2

 

Kalmerende eigenschap
De huid van de oogcontour is zeer dun en vaak gevoelig. Dankzij de ontstekingremmende eigenschappen, kalmeert Apigenine deze vaak sterk reagerende zone.

3

 

Bescherming van de huid
Apigenine beschermt de huid met zijn vrije radicalen bestrijdende eigenschappen. De stof remt op efficiënte wijze de metalloproteïnase-1, het enzym dat verantwoordelijk is voor de aantasting van het collageen in de huid. Apigenine beperkt zo de vroegtijdige huidveroudering van de oogcontour.

3

 

Studie uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium
Een studie, uitgevoerd onder 54 personen die gedurende 1 maand 's morgens de pure Actieve stof Apigenine en 's avonds de Pure actieve stof Ruscogenine gebruikten, toonde een zichtbare doeltreffendheid aan:

 • Minder vermoeid gezicht: 64%
 • Minder gekleurde kringen: 60%
 • Lichter gekleurde kringen: 60%
 • Minder grote wallen onder de ogen: 70%
 • Minder zichtbare wallen: 68%

 

Referenties en bewijzen van de doelmatigheid van Apigenine (klinische onderzoeken, bibliografieën en aanbevelingen van deskundigen)

Samenstelling
PURE ACTIEVE STOF: **Apigenine, een pure molecule verkregen uit grapefruit (zuiverheidgraad > 95%) [APIGENINE]
De flacon bevat 25 mg pure Actieve stof.
Dit is hoeveelheid die nodig is voor een toepassing volgens de gebruiksadviezen, geeft de huid de door de wetenschappelijke onderzoeken aanbevolen efficiënte dosis.
 

GEPATENTEERD IN-SKIN® SYSTEEM : om te werken daar waar nodig is, wordt de pure Actieve stof Apigenine gecombineerd met een uniek verspreidingssysteem.
De perfect door de huid op te nemen actieve stof kan zo tot diep de cellen beïnvloeden, en vice versa.


IngrediëntenAQUA/WATER/EAU*, PROPANEDIOL, DICAPRYLYL CARBONATE, ALCOHOL, C14-22 ALCOHOLS, CAPRYLOYL GLYCINE, APIGENIN** , MICA, SILICA, SODIUM CITRATE, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, XANTHAN GUM, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, SALIX NIGRA (WILLOW) BARK EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT*, CARNOSINE*, DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE*, TOCOPHEROL.
*isodermisch water / isodermic water
Wetenschappelijke geschiedenis

Deze natuurlijke molecule is terug te vinden in veel groente en fruit, waaronder de grapefruit.

Apigenine is een flavonoïde met vrije radicalen bestrijdende en beschermende vermogens.

De wetenschappers uit de 20e eeuw hadden grote belangstelling voor de uitzonderlijke eigenschappen van de grapefruit, met name omdat deze flavonoïden bevat. Onmisbare, vrije radicalen bestrijdende en beschermende moleculen. Sinds hun ontdekking in de jaren '30, (Szent-Györgyi, Nobelprijs 1937) blijven de flavonoïden de wetenschap boeien en beroeren met hun diversiteit en doeltreffendheid.

Van de in grapefruit gevonden flavonoïden is Apigenine één van de meest bestudeerde. Behalve zijn vrije radicalen bestrijdende activiteit hebben recente wetenschappelijke studies (2002, 2004 en 2007) zijn vermogen bilirubine te elimineren, aangetoond. Dit pigment is gedeeltelijk verantwoordelijk voor de karakteristieke kleur van kringen.


Oorsprong / Video

Deze pure Actieve stof wordt verkregen uit grapefruit (Citrus paradisi).

De door ETAT PUR geselecteerde Grapefruit wordt geteeld in Spanje, een land met het ideale klimaat voor de teelt en goede rijping van het fruit.

Apigenine wordt uit de grapefruit geïsoleerd door middel van hydro-alcoholische extractie. Hierna volgt een etappe van concentratie en meerdere stappen van drogen om al het water en alle alcohol te elimineren. Het gezochte actieve deel wordt vervolgens geconcentreerd en gezuiverd om Apigenine te verkrijgen die meer dan 95% puur is voor.


Video

 

De kwaliteit van dit ingrediënt wordt gecontroleerd door de firma DIPTA, het onderzoekscentrum en controlelaboratorium van de merken ETAT PUR, BIODERMA en ESTHEDERM, gevestigd in Aix-en-Provence.

Alle elementen betreffende de oorsprong en de kwaliteit van deze pure Actieve stof zijn in het bezit van ETAT PUR en ter inzage beschikbaar voor alle controle-instanties die ons een vertrouwelijke verwerking van de gegevens verzekeren.

Advies van de dermatoloog

Apigenine - Pure werkstof A08

Gekleurde kringen hebben te maken met het feit dat hemoglobine (paarsblauw van kleur), te vinden in de rode bloedlichaampjes en de afbraakproducten hiervan, bilirubine (geelbruin van kleur) en ijzer (grijze kleur) zichtbaar zijn. Aangezien de huid van de oogleden zeer dun is, zijn deze pigmenten zichtbaar op deze plekken. Het is moeilijk deze kringen aan te pakken, maar het loont de moeite om cosmetische verzorgingsproducten te proberen, omdat deze bij sommige patiënten goede resultaten geven.

Apigenine verbetert de vaatwanden en verhoogt het eliminatievermogen van bilirubine, waardoor het een goede werkstof is voor de behandeling van gekleurde kringen.

Er kunnen ook andere behandelingen uitgeprobeerd worden, zoals laser, maar de resultaten zijn niet bij alle patiënten even goed. Make-up kan ook kostbare hulp bieden, zoals de oranjekleurige sticks waarmee men paarsachtige kringen kan verbergen.


Beoordelingen : APIGENINE

Denise - 25-06-2016
 • 26-35 jaar
 • Normaal
Werkt helaas nog niet bij mij.
Ik heb Apigenine nu een kleine maand gebruikt maar helaas zie ik nog geen verschil.
peter - 19-06-2016
 • 18 jaar e onder
 • Gemengd
werkt goed, maar niet het geld waard
Ondanks dat het niet wetenschappelijk is aangetoond dat je met huidverzorgingsproducten donkere kringen kan weghalen, zag ik toch echt het verschil tijdens dat ik dit product gebruikte. Ik heb er ook een paar andere geprobeerd en daar merkte ik helemaal niks van! ik moet er wel bij zeggen dat ik deze 'actieve werkstoffen' niet heel bijzonder vind en vooral voor het geld wat je ervoor betaalt. ik zag bijvoorbeeld ook vitamine e en hyaluronzuur. er zijn namelijk ook genoeg goede producten die die ingredienten bevatten en nog veel meer andere goede werkzame stoffen, dit is maar 1 stof, en dat vind ik het geld echt niet waard. dan koop ik liever voor hetzelfde geld een product dat boordevol zit met werkzame stoffen en waar veel meer in zit.

Je mening over : APIGENINE

U kunt een advies van het product door het onderstaande formulier in te vullen. Alle velden die zijn gemarkeerd met een ( * ) zijn verplicht. Uw bericht zal zo spoedig mogelijk worden gepubliceerd. Voor eventuele vragen, stuur een email aan: contact@etatpur.nl
Selecteer de ster die overeenkomt met uw opmerking.

Hoe waardeert u dit product? : *


Log in om verder te gaan
Printen