XSluiten

Door verder op onze site te browsen, aanvaardt u het gebruik van cookies waarmee wij diensten en aanbiedingen kunnen voorstellen waarvoor u belangstelling toont.

Meer weten en de cookies instellen

Titelbalk

Onze productinnovatie

 

Logo A+

PURE ACTIEVE STOFFEN
Gerichte behandelingen voor al uw huidproblemen, voor een werking waar en wanneer dat nodig is.

Logo In-Skin

ETAT PUR heeft de meest efficiënte en meest pure Actieve stoffen geselecteerd om alle huidproblemen te corrigeren (rimpels, verslapte huid, vlekken, overgevoeligheid, extreme droogheid, kringen, puistjes, mee-eters...).

1 pure Actieve stof = 1 oplossing

Iedere pure Actieve stof is geconcentreerd in de efficiënte dosis, aanbevolen door wetenschappelijke onderzoeken en erkende publicaties. Op ieder product wordt deze dosis duidelijk in milligrammen aangegeven.

Deze actieve stoffen worden niet verhuld in complexe formules, maar toegevoegd in de efficiënte dosis in een unieke formule die hen in staat stelt daar te werken waar de huid dat nodig heeft.
Dat is de gepatenteerde IN-SKIN technologie van ETAT PUR.

De oorsprong, traceerbaarheid en zuiverheid van iedere Pure actieve stof worden streng gecontroleerd, voor een optimale veiligheid.

Bekijk onze video's om meer te weten over iedere actieve stof.

De meeste van onze actieve stoffen zijn van oorsprong plantaardig of verkregen door middel van biotechnologie of biosynthese om een perfecte opname door de huid te garanderen.

Onze Pure Werkstoffen

 

 

INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK VAN ACTIEVE STOFFEN

These pur Actieve stoffen kunnen alleen of in combinatie met onze Biomimetische cosmeticaproducten gebruikt worden voor een persoonlijk, optimaal antwoord dat perfect aansluit aan de specifieke behoeften van iedere persoon.
De pure Actieve stof wordt in de eerste plaats rechtstreeks op de huid aangebracht, met behulp van een flacon met een druppelteller.

Vervolgens wordt het Biomimetische skincare product aangebracht voor de verzorging van het gezicht of het lichaam.

HET A+B CONCEPT

Voor daadwerkelijk persoonlijke oplossingen heeft Etat pur 2 productlijnen, de pure Actieve stoffen (A+) en de Biomimetische skincare producten (+B).

Die alleen of als aanvulling op elkaar (A+B). We have nothing to mix. U hoeft niets voor te bereiden of te mengen 


In-Skin
Logo In-Skin

Aangezien een werkstof niet alleen puur moet zijn om daar te werken waar de huid dat nodig heeft, heeft ETAT PUR een speciale formule ontwikkeld die het indringen van iedere Pure werkstof bevordert.
Iedere formule werd bestudeerd om op dynamische wijze de Pure werkstof naar de juiste plek te brengen voor een optimale doeltreffendheid.
Dat is het gepatenteerde IN-SKIN ® systeem.


Een van de belangrijkste functies van de huid is haar barrièrefunctie.

Deze wordt in twee richtingen uitgeoefend:

  • zij voorkomt het verlies van vocht, elektrolyten en andere bestanddelen van het menselijke lichaam
  • en verhindert het binnendringen van moleculen uit de omgeving

Deze barrièrefunctie is echter niet overal op het huidoppervlak gelijk (haar- en huidsmeerkanalen, zone rond het oog, afhankelijk van de diverse lichaamsdelen...) en deze relatieve doorlatendheid maakt het in de huid opnemen van werkstoffen mogelijk.
De aard van de meeste werkstoffen maakt hun opname via topische wijze mogelijk.
Om hun opname mogelijk te maken, is het van belang deze te combineren met een "vervoermiddel" dat hen naar de plaats van bestemming brengt.
Dat is de belangrijkste functie van het gepatenteerde IN-SKIN systeem.