XSluiten

Door verder op onze site te browsen, aanvaardt u het gebruik van cookies waarmee wij diensten en aanbiedingen kunnen voorstellen waarvoor u belangstelling toont.

Meer weten en de cookies instellen

Mededeling voor consumenten

 

In één woord samenvatten wat ik van jullie producten vind... Sensationeel! Ik was niet bekend met jullie website en kwam deze toevallig tegen… Ik bestelde drie producten en de eerste keer proberen overtuigde mij. Ik heb vandaag meer producten besteld om mijn assortiment compleet te maken… Ik gebruik de actieve ingrediënten nu een week en eerlijk gezegd heeft mijn huid er nog nooit zo zacht uitgezien!!!! Ik ben verheugd en het moment dat ik jullie producten gebruik, of het nu 's morgens of 's avonds is, is echt een moment van plezier… Je kunt het resultaat echt zien!!!

Murielle
 
 
 

Erg efficiënt! Ik smeer deze crème al 15 dagen in mijn nek, want ik had diepe verticale rimpels in mijn decolleté!! Ik ben echt onder de indruk van het resultaat!!! Mijn huid is gladder en als ik dit gebied aanraak zijn de rimpels gevuld, het oppervlak is zachter, waardoor mijn rimpels minder goed te zien zijn!!!!!!!

Manon
 
 
 

Super. Ik ben 40 jaar oud en ik had wat problemen met acné en open poriën. Ik begon het Salicylzuur 300 actief ingrediënt en het Zink Gluconaat te gebruiken, en ook de Zuiverende Reinigingsgel. Ik ben erg tevreden tot nu toe (12 dagen van afwisselend gebruik). Mijn huid is minder korrelig en de poriën zijn dichter…. Wat een plezier :-))

Véronique
 
 
 

De crème is erg fijn, licht en van een zachte textuur. De geur is echte topkwaliteit, maar discreet. Echt een geweldige kwaliteit voor die prijs!

Lucie
 
 
 

Erg efficiënt voor de vette huid, vooral voor de T-zone. Ik raad deze crème aan, welke ook nog eens erg lekker ruikt.

Virginie
 
 
 

Ik gebruik dit product nu 15 dagen en mijn vette huidprobleem is bijna weg, samen met de imperfecties. Daarnaast gebruikte ik ook Citroenzuur. Ik ben erg tevreden over deze producten aangezien ik voor het eerst een duidelijk merkbare verandering in mijn huid zie met een product dat ik probeer. Bedankt Etat pur, nu kan ik gedag zeggen tegen een vette huid!

Frédérique
 
 
 

Een vereiste. Ongelooflijk, dit werkt… al bijna 2 cm kwijt bij de dijen, met maar één applicatie (per dag) en meteen zie je het.
Ik gebruikte Verstevigende, Remodellerende Verzorging - Lichaam.

Véronique