XSluiten

Door verder op onze site te browsen, aanvaardt u het gebruik van cookies waarmee wij diensten en aanbiedingen kunnen voorstellen waarvoor u belangstelling toont.

Meer weten en de cookies instellen

De diensten

 

> Hoe neem ik contact op met Etat Pur?

Een vraag? Een advies? Wij luisteren naar u:

> Hoe kan ik profiteren van de adviezen van de dermatologe?

Om van de persoonlijke adviezen van onze dermatologe te profiteren, gaat u naar de homepagina van onze site, naar de rubriek "De gezondheid van uw huid" en klikt u op "De adviezen van de dermatologe. Vul het contactformulier in en stel uw vraag: binnen 48u ontvangt u een antwoord van onze dermatologe.

> Hoe kan ik mijn mening over een product geven / hier een opmerking over maken?

Om een opmerking over een product te maken, moet u zich eerst identificeren door rechtsboven op uw beeldscherm op de homepagina op "Mijn account" te klikken. Op iedere productkaart kunt u uw opmerkingen noteren door te klikken op "Uw opmerkingen toevoegen" onder de afbeelding van het product. Schrijf vervolgens uw opmerkingen en klik op "Opmerkingen posten". U kunt al uw opmerkingen terugvinden in uw account, in de rubriek "Mijn opmerkingen".

> Hoe kan ik de mening van andere gebruikers over een product bekijken?

U kunt de mening van andere gebruikers op iedere productkaart bekijken, door te klikken op "Opmerkingen" onder de afbeelding van het product.

> Hoe kan ik proefverpakkingen ontvangen?

Bij iedere bestelling die u op onze site doet, geven wij u 2 proefverpakkingen die u kunt kiezen uit de biomimetische verzorgingsproducten van de productlijn hydratatie-voeding gezicht.

Wilt u onze producten testen en proefverpakkingen ontvangen voordat u een bestelling gaat doen? Bezoek ons op Facebook www.facebook.com/Etat-Pur en laat u leiden!

Naar boven ^