XSluiten

Door verder op onze site te browsen, aanvaardt u het gebruik van cookies waarmee wij diensten en aanbiedingen kunnen voorstellen waarvoor u belangstelling toont.

Meer weten en de cookies instellen
HET MAG
N°13 - november 2012 - WINTERSPECIAL
HET NIEUWS?
UW HUID OP WINTERTIJD

"Mijn huid trekt". Elke winter is het hetzelfde verhaal ... Vanaf november heeft de opperhuid speciale aandacht nodig. Wind, kou, minder licht... U moet leren om uw huid te troosten. Hem reinigen zonder te irriteren. Hem beschermen. Hydrateren zonder te verzadigen. Hem sublimeren. Kortom, "donzige" formules met de actieve werkstoffen die u huid op dit moment nodig heeft.  

Elk seizoen heeft zijn eigen zorgen. U hoeft niet te investeren in 36 producten, 2 of 3 aanpassingen zijn genoeg. Volg ons advies voor een zachte winter

ONDER ONS
ELKE HUID HEEFT ZIJN EIGEN OPLOSSING, OM DIE VAN U TE ONTDEKKEN
U HOUDT VAN ONZE PRODUCTEN, VERTEL HET IN ONZE MAG contact
WIJ VERTELLEN U ALLES

Deze boom met kleine gele bloempjes is al eeuwen lang bekend om zijn vernieuwende eigenschappen.

In Mexico gebruikten de Mayagenezers hem al om open wonden en brandwonden te behandelen. Sindsdien is de mimosa, ook wel "huidboom" genoemd, bevorderd tot "nationaal erfgoed". In het zuidoosten van Mexico, in de streek van de Chiapas heeft Etat Pur dan ook deze unieke variëteit geselecteerd: Mimosa tenuiflora. Zijn schors is rijk aan beschermende en vernieuwende polyfenols en mimonosiden. 
SCHOONHEIDSRECEPT:

Extract van Mimosa tenuiflora is ideaal voor:

WINTERSHOPPING

Uw superhydraterende duo

Ontdek deze twee vochtinbrengende experts om uw opperhuid te herstructureren, te beschermen en te voeden.
26.80 €
MIJN VERZORGINGSRITUEEL Uw verfrissende ritueel Verwen uw huid!
kleed hem aan met kasjmier texturen en adopteer een reinigingsritueel dat
uw huid streelt
images 2
btn 2
DE EXPERTISE VAN DE DERMATOLOOG
Dr A. dermatologue
Dr. A., dermatoloog Is uw huid dun en kwetsbaar? Zijn sommige zones erg droog? Krijgt u rode vlekjes? Trekt uw huid? Amélie, dermatoloog, geeft u de oplossingen voor een mooie winter. Wat zijn de gevolgen van kou op de huid?
Een droge kou, wind maar ook oververwarmde ruimtes veranderen de hydrolipidenlaag aan de oppervlakte van huid, die de opperhuid beschermt. De huid wordt droger, gevoeliger en voelt vaak ongemakkelijk aan. In de winter moet u de huid dus beschermen met rijkere, actievere producten die zijn weerstand tgen agressie van buitenaf versterken. 
Hoe kies ik de juiste schoonheidsproducten voor de winter?
Ten eerste moet u tijdens deze periode agressieve producten als scrubs en peelings verwijden. U moet de voorkeur geven aan zachte reinigingsmiddelen, die u niet met water hoeft af te spoelen: een reinigingsolie of -melk en een tonic, liever geen schuimgel. Voor de vochtinbrenging kiest u voor een voedende, vette formule om de opperhuid te beschermen. Natuurlijk kiest u voor een formule die pas bij uw huidtype.
Dit advies geldt ook voor uw lichaam, waarvan de huid in dit seizoen ook droger en gevoeliger is.
En voor de gevoelige huid?
Deze huid is altijd al gevoelig voor agressie van buitenaf. In de winter, met de verandering van de hydrolipidenlaag, wordt een gevoelige huid dus ... nog gevoeliger. Bovendien kan de kou een gewoonlijk normale huid gevoelig maken. Hij prikt, trekt en krijgt rode vlekken... Ook dan moet u elk reinigingsmiddel en reiniging met water vermijden en liever kiezen voor beschermende werkstoffen, 's ochtends en 's avonds. Geef de voorkeur aan formules die optimaal getolereerd worden en rijle samenstellingen.