XSluiten

Door verder op onze site te browsen, aanvaardt u het gebruik van cookies waarmee wij diensten en aanbiedingen kunnen voorstellen waarvoor u belangstelling toont.

Meer weten en de cookies instellen

De Pers

ELLE - 19/08/2011

Online verkocht, dit nieuwe merk Cosmetica is echt geweldig. Simpel (met actieve ingrediënten die je samen of apart kunt gebruiken met effectieve serums), betaalbaar (tussen 5 en 20€), verantwoordelijk (een deel van de winst gaat naar humanitaire organisaties) en serieus (de oprichter van Bioderma en Esthederm ondersteunt het). Het maakt ons mooier...dan het leven!

VOGUE - 22/07/2011

Nooit eerder waren actieve ingrediënten in deze hoeveelheden zo betaalbaar! Een echte democratische revolutie. Etat Pur brengt zo'n 10 producten voor de huid uit, basis biomimetische zorg voor het gezicht die gecombineerd kunnen worden met geconcentreerde hoofdingrediënten, zoals hyaluronzuur, om een eindeloze hoeveelheid van gepersonaliseerde verzorgingopties te creëren. Allemaal mogelijk gemaakt door de Esthederm-Bioderma groep, één van de meest serieuze in huidcosmetica.

MARIE-CLAIRE - 12/01/2012

De ingrediënten zijn puur, in totale affiniteit met de huid, in de juiste dosis tegen een gereduceerde prijs. Een echt op maat oplossing. De producten zijn verdeeld in pure en precieze actieve ingrediënten aan de ene kant, en alledaagse biomimetische verzorging aan de ander kant. Eenvoudige verpakkingen, direct distributienetwerk over het internet.

GLAMOURPARIS.COM - 07/07/2011

Met dit gloednieuwe merk, past huidverzorgingt zich aan elk probleem aan wat onze epidermis kan hebben. Elke oplossing houdt een puur actief ingrediënt in dat elke (of bijna elke) huidconditie oplost. Voor diegenen tussen 25 en 30 jaar oud, is Q10 de beste optie, een juweeltje dat elk teken van veroudering tegengaat.

MADAME LE FIGARO.FR - 10/12/2011

Het Etat Pur merk, die doorbreekt op het internet met betaalbare prijzen, heeft eindelijk een fysiek verkooppunt geopend. In deze immense, hightech ruimte, zullen huidspecialisten de huid analyseren en een recept op maat voorschrijven met 100% ‘cosmetische’ producten en effectieve actieve ingrediënten.