XSluiten

Door verder op onze site te browsen, aanvaardt u het gebruik van cookies waarmee wij diensten en aanbiedingen kunnen voorstellen waarvoor u belangstelling toont.

Meer weten en de cookies instellen

Smeltende peeling-gel - B08

 

de Smeltende peeling-gel met haar verrassende sensitiviteit:

 • Elimineert op zachte wijze onzuiverheden en dode cellen
 • Maakt de huidtextuur fijner
 • Stimuleert de celvernieuwing
 • Respecteert het natuurlijke evenwicht van de huid: zonder zeep, isodermisch water
 • Garandeert een uitstekende huid- en oogtolerantie (prikt niet in de ogen)

Deze peeling-gel smelt onmiddellijk op de huid en verandert bij het contact met de huid in een vloeibare, eenvoudig af te spoelen melk.
De voor hun buitengewone zachtheid geselecteerde natuurlijke microdeeltjes reinigen en peelen de huid op zachte wijze.
De gladgestreken huid voelt weer fluweelzacht aan en heeft een stralende teint.
Formule getest onder dermatologische controle op de gevoelige huid.

SMELTENDE PEELING-GEL : Aanvullende producten

     
Voor wie?

De Biomimetische formule van de Smeltende peeling-gel is geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige.

Aanwijzingen voor gebruik

1 tot 2 keer per week gebruiken. Op het vochtige gezicht masseren en daarbij de oogcontour vermijden. Met water afspoelen. Vervolgens het voor uw huidtype geschikte Biomimetische verzorgingsproduct aanbrengen.

Samenstelling

Deze Biomimetische formule bevat uitsluitend ingrediënten die geselecteerd werden, omdat zij perfect aansluiten op de huid (ingrediënten identiek aan de van nature in de huid aanwezige, mimetische of nuttige ingrediënten). Geen overbodige of potentieel schadelijke ingrediënten.

Ingrediënten:  CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, AQUA/WATER/EAU*, PRUNUS DOMESTICA SEED POWDER, SUCROSE LAURATE, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT*, CARNOSINE*, DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE*.
*isodermisch water / isodermic water

 • Al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Frankrijk, in Aix-en-Provence, in het onderzoekscentrum en de fabriek van Bioderma, Institut Esthederm en ETAT PUR producten (Groupe Naos / Laboratoires DIPTA).
 • Elke samenstelling is ontwikkeld door een multidisciplinair team van chemici, biologen en ervaren toxicologen. Wij werken elke dag opnieuw samen met deze specialisten om veilige en doeltreffende verzorgingsproducten te ontwikkelen.
 • We kiezen zorgvuldig elk van onze producenten en leveranciers. Deze worden door ons beschouwd als echte partners waar wij dagelijks contact mee hebben. Het is voor ons de beste manier om de kwaliteit van onze producten te waarborgen.
 • Wij garanderen, zonder enige concessie, de traceerbaarheid en herkomst van de bestanddelen in elk van onze samenstellingen.
 • Onze producten worden systematisch onderworpen aan strenge en regelmatige kwaliteitscontroles in Frankrijk. Zij zijn getest onder dermatologisch, pediatrisch en oftalmologisch toezicht.
 • Onze producten en de bestanddelen daarvan worden uiteraard niet op dieren getest, volgens de geldende EG-richtlijnen met betrekking tot cosmetica.

Advies van de dermatoloog

Smeltende peeling-gel - B08

Met een peeling kan men de dode cellen van het huidoppervlak elimineren. De huid wordt zo gladder, zachter en gezonder, aangezien deze opgehoopte dode cellen de textuur van de hui flets en ruw maken. Voor het peelen kan men gebruik maken van chemische middelen of, zoals hier, van een mechanische werking door de stukjes abrikozenpit. Dit product voor plezier en comfort heeft een zeer eenvoudige samenstelling, met behalve het water en de abrikozenpitten slechts 3 ingrediënten, waardoor een optimale tolerantie gegarandeerd kan worden.

Printen