XSluiten

Door verder op onze site te browsen, aanvaardt u het gebruik van cookies waarmee wij diensten en aanbiedingen kunnen voorstellen waarvoor u belangstelling toont.

Meer weten en de cookies instellen

Zuiverend expresmasker - B09

 

Dit Zuiverend expresmasker met witte klei heeft 5 minuten nodig om:

 • De huid grondig te zuiveren en de toxines en onzuiverheden te absorberen
 • De poriën te reinigen
 • Respecteert het natuurlijke evenwicht van de huid
 • Het garandeert een uitstekende huidtolerantie

Dit romige, volle masker met witte klei (kaoline) geeft een schone, gladde en fluweelzachte huid. De teint is fris, stralend en helderder.
Onder dermatologische controle op de gevoelige huid getest.

ZUIVEREND EXPRESMASKER : Aanvullende producten

 
Voor wie?

De Biomimetische formule van het Zuiverend expresmasker is geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige.

Aanwijzingen voor gebruik

Een dun, gelijkmatig laagje aanbrengen, daarbij de oogcontour vermijden. 5 minuten laten intrekken en vervolgens met lauw water of met behulp van een watje afspoelen. Vervolgens het voor uw huidtype geschikte Biomimetische verzorgingsproduct aanbrengen.

 • gemengde tot vette huid: 2 keer per week gebruiken
 • normale tot droge huid: 1 keer per week gebruiken
Samenstelling

Deze Biomimetische formule bevat uitsluitend ingrediënten die geselecteerd werden, omdat zij perfect aansluiten op de huid (ingrediënten identiek aan de van nature in de huid aanwezige, mimetische of nuttige ingrediënten). Geen overbodige of potentieel schadelijke ingrediënten.

Ingrediënten: AQUA/WATER/EAU*, KAOLIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, CELLULOSE, CETEARYL ALCOHOL, CAPRYLOYL GLYCINE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, GLYCERYL DIBEHENATE, TITANIUM DIOXIDE, CETEARYL GLUCOSIDE, UNDECYLENOYL GLYCINE, TRIBEHENIN, SODIUM HYDROXIDE, XANTHAN GUM, GLYCERYL BEHENATE, SODIUM PHYTATE, STEARIC ACID, ALUMINA, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT*, CARNOSINE*, DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE*, ALCOHOL.
* isodermisch water / isodermic water

 • Al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Frankrijk, in Aix-en-Provence, in het onderzoekscentrum en de fabriek van Bioderma, Institut Esthederm en ETAT PUR producten (Groupe Naos / Laboratoires DIPTA).
 • Elke samenstelling is ontwikkeld door een multidisciplinair team van chemici, biologen en ervaren toxicologen. Wij werken elke dag opnieuw samen met deze specialisten om veilige en doeltreffende verzorgingsproducten te ontwikkelen.
 • We kiezen zorgvuldig elk van onze producenten en leveranciers. Deze worden door ons beschouwd als echte partners waar wij dagelijks contact mee hebben. Het is voor ons de beste manier om de kwaliteit van onze producten te waarborgen.
 • Wij garanderen, zonder enige concessie, de traceerbaarheid en herkomst van de bestanddelen in elk van onze samenstellingen.
 • Onze producten worden systematisch onderworpen aan strenge en regelmatige kwaliteitscontroles in Frankrijk. Zij zijn getest onder dermatologisch, pediatrisch en oftalmologisch toezicht.
 • Onze producten en de bestanddelen daarvan worden uiteraard niet op dieren getest, volgens de geldende EG-richtlijnen met betrekking tot cosmetica.

Advies van de dermatoloog

Zuiverend expresmasker - B09

De witte klei in dit zuiverende masker heeft een sterk absorberend vermogen, vooral op het gebied van vet en onzuiverheden. Het masker kan zonder risico voor de normale en droge huid gebruikt worden, maar is vooral interessant voor de gemengde en vette huid, om overtollige talg te absorberen en zo de huid te matteren.

Printen