XSluiten

Door verder op onze site te browsen, aanvaardt u het gebruik van cookies waarmee wij diensten en aanbiedingen kunnen voorstellen waarvoor u belangstelling toont.

Meer weten en de cookies instellen

Zuiverende reinigingsgel - B06

 

De ultrafrisse Zuiverende reinigingsgel:

  • Reinigt op zachte wijze het gezicht
  • Verwijdert onzuiverheden en overtollig talg
  • Respecteert het natuurlijke evenwicht van de huid: zonder zeep, zonder alcohol
  • Garandeert een uitstekende huid- en oogtolerantie (prikt niet in de ogen)

Deze transparante gel met een licht en fijn schuim reinigt op zachte wijze de huid, zonder haar uit te drogen.
De gezuiverde huid vindt beetje bij beetje haar evenwicht terug.
Formule getest onder dermatologische en oogheelkundige controle op de gevoelige huid.

ZUIVERENDE REINIGINGSGEL : Aanvullende producten

   
Voor wie?

De Biomimetische formule van de Zuiverende reinigingsgel is geschikt voor de gemengde tot vette huid, zelfs de gevoelige.

Aanwijzingen voor gebruik

's Morgens en/of 's avonds op de vochtige huid van het gezicht aanbrengen en voorzichtig masseren.
Zorgvuldig afspoelen en afdrogen zonder wrijven.
Vervolgens het voor uw huidtype geschikte Biomimetische skincare product aanbrengen.

Samenstelling

Deze Biomimetische formule bevat uitsluitend ingrediënten die geselecteerd werden, omdat zij perfect aansluiten op de huid (ingrediënten identiek aan de van nature in de huid aanwezige, mimetische of nuttige ingrediënten). Geen overbodige of potentieel schadelijke ingrediënten.

Ingrediënten:  AQUA/WATER/EAU*, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, COCO-BETAINE, SODIUM CITRATE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, CITRIC ACID, CAPRYLOYL GLYCINE, PROPANEDIOL, COPPER GLUCONATE, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT*, CARNOSINE*, DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE*, FRAGRANCE (PARFUM).
*isodermisch water / isodermic water

  • Al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Frankrijk, in Aix-en-Provence, in het onderzoekscentrum en de fabriek van Bioderma, Institut Esthederm en ETAT PUR producten (Groupe Naos / Laboratoires DIPTA).
  • Elke samenstelling is ontwikkeld door een multidisciplinair team van chemici, biologen en ervaren toxicologen. Wij werken elke dag opnieuw samen met deze specialisten om veilige en doeltreffende verzorgingsproducten te ontwikkelen.
  • We kiezen zorgvuldig elk van onze producenten en leveranciers. Deze worden door ons beschouwd als echte partners waar wij dagelijks contact mee hebben. Het is voor ons de beste manier om de kwaliteit van onze producten te waarborgen.
  • Wij garanderen, zonder enige concessie, de traceerbaarheid en herkomst van de bestanddelen in elk van onze samenstellingen.
  • Onze producten worden systematisch onderworpen aan strenge en regelmatige kwaliteitscontroles in Frankrijk. Zij zijn getest onder dermatologisch, pediatrisch en oftalmologisch toezicht.
  • Onze producten en de bestanddelen daarvan worden uiteraard niet op dieren getest, volgens de geldende EG-richtlijnen met betrekking tot cosmetica.

Advies van de dermatoloog

Zuiverende reinigingsgel - B06

Dit product is bijzonder geschikt voor de hygiëne van de gemengde of vette huid die last heeft van oneffenheden. Kan voor het gezicht gebruikt worden, maar ook voor andere zones met last van oneffenheden: schouders, decolleté. De lotion is te gebruiken op de acnehuid van tieners en kan onder de douche samen met een lichaamsverzorgingsproduct worden voor een beter resultaat. Als u liever een product gebruikt dat niet afgespoeld hoeft te worden of water niet goed verdraagt (rode vlekken, trekkend gevoel), dan kunt u de zuiverende micellaire reinigingslotion gebruiken.

Printen