XSluiten

Door verder op onze site te browsen, aanvaardt u het gebruik van cookies waarmee wij diensten en aanbiedingen kunnen voorstellen waarvoor u belangstelling toont.

Meer weten en de cookies instellen

Douchegel met zachte pH - B11

Geef uw mening - 0 mening(en)
 

De uitzonderlijk zachte Douchegel met zachte pH verandert in een lichte en luchtige schuim die het gezicht en het lichaam op milde wijze reinigt. De sulfaatvrije samenstelling respecteert de natuurlijke hydrolipidelaag van de huid om haar te reinigen zonder haar uit te drogen.

RESULTATEN : 

 • Een schone, soepele en zachte huid.
 • Een meer gezonde en frisse huid.
 • De huid is minder overgevoelig en het trekkerig gevoel is afgenomen.

Dit product wordt niet meer verkocht

€ 12,00
(3.0€ / 100 ml)

DOUCHEGEL MET ZACHTE PH : Aanvullende producten

   
Voor wie?

De Biomimetische formule van de Douchegel met zachte pH is geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige.

Aanwijzingen voor gebruik

Een dikke laag op de vochtige huid aanbrengen. Masseren om het product te laten schuimen. Zorgvuldig afspoelen.
Vervolgens het voor uw huidtype geschikte Biomimetische skincare product aanbrengen.

Na gebruik goed afsluiten.

Samenstelling

Deze Biomimetische formule bevat uitsluitend ingrediënten die geselecteerd werden omdat zij perfect aansluiten op de huid (ingrediënten identiek aan de van nature in de huid aanwezige, mimetische of nuttige ingrediënten). Geen overbodige of potentieel schadelijke ingrediënten.

Ingrediënten: AQUA/WATER/EAU*, SODIUM COCOAMPHOACETATE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, PROPANEDIOL, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, ZINC GLUCONATE, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT*, CARNOSINE*, DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE*, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, FRAGRANCE (PARFUM). [NEP601]
*isodermisch water / isodermic water

 • Al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Frankrijk, in Aix-en-Provence, in het onderzoekscentrum en de fabriek van Bioderma, Institut Esthederm en ETAT PUR producten (Groupe Naos / Laboratoires DIPTA).
 • Elke samenstelling is ontwikkeld door een multidisciplinair team van chemici, biologen en ervaren toxicologen. Wij werken elke dag opnieuw samen met deze specialisten om veilige en doeltreffende verzorgingsproducten te ontwikkelen.
 • We kiezen zorgvuldig elk van onze producenten en leveranciers. Deze worden door ons beschouwd als echte partners waar wij dagelijks contact mee hebben. Het is voor ons de beste manier om de kwaliteit van onze producten te waarborgen.
 • Wij garanderen, zonder enige concessie, de traceerbaarheid en herkomst van de bestanddelen in elk van onze samenstellingen.
 • Onze producten worden systematisch onderworpen aan strenge en regelmatige kwaliteitscontroles in Frankrijk. Zij zijn getest onder dermatologisch, pediatrisch en oftalmologisch toezicht.
 • Onze producten en de bestanddelen daarvan worden uiteraard niet op dieren getest, volgens de geldende EG-richtlijnen met betrekking tot cosmetica.

Advies van de dermatoloog

 Douchegel met zachte pH - B11

Product voor lichaamshygiëne bestemd voor de dagelijkse wasbeurt van alle huidtypes. Het gebruik van zeep voor de dagelijkse wasbeurt wordt afgeraden, omdat zeep sterk ontvet en het hydrolipidenlaagje op het huidoppervlak aantast, waardoor de huid uitdroogt.


Je mening over : DOUCHEGEL MET ZACHTE PH

U kunt een advies van het product door het onderstaande formulier in te vullen. Alle velden die zijn gemarkeerd met een ( * ) zijn verplicht. Uw bericht zal zo spoedig mogelijk worden gepubliceerd. Voor eventuele vragen, stuur een email aan: contact@etatpur.nl
Selecteer de ster die overeenkomt met uw opmerking.

Hoe waardeert u dit product? : *


Log in om verder te gaan
Printen


Biomimetico Brevetto esclusivo

BIOMIMETISME
de Bios het leven, dat wat leeft
et de Mimetisme : niet onderscheiden kunnen worden, imiteren.

De Biomimetische formules zijn ontwikkeld aan de hand van het Patent voor huidecologie van Jean-Noël Thorel.
Deze Biomimetische verzorgingsproducten zijn samengesteld volgens een ideaal biologisch model: de huid.
Zij respecteren het ecosysteem van de huid zonder compromissen betreffende de doeltreffendheid, dankzij een strenge selectie van ingrediënten:

 • identiek aan de natuurlijke bestanddelen van de huid
  (bijv.: hyaluronzuur, ceramiden...)
 • mimetisch, voortkomend uit de combinatie van twee van nature in de huid aanwezige bestanddelen
  (bijv.: tocoretinaat = stabiele combinatie van vitamine C en E)
 • worden opgenomen door de huid en worden erkend als essentiële voedingsstoffen
  (bijv.: suikers, oligo-elementen, vitaminen...)
 • nuttig maar neutraal voor de huid
  (bijv.: minerale zonnefilters...)