XSluiten

Door verder op onze site te browsen, aanvaardt u het gebruik van cookies waarmee wij diensten en aanbiedingen kunnen voorstellen waarvoor u belangstelling toont.

Meer weten en de cookies instellen

Scrub douchecrème - B13

Geef uw mening - 0 mening(en)
 

De zachte en efficiënte Scrub douchecrème :

 • Reinigt op zachte wijze
 • Elimineert onzuiverheden, dode cellen en ruwe plekken
 • Beschermt de huid tegen uitdroging
 • Respecteert het natuurlijke evenwicht van de huid: zonder zeep, zonder alcohol
 • Het garandeert een uitstekende huidtolerantie

De met hydraterende en voedende bestanddelen verrijkte crème peelt de huid en respecteert haar. De huid is zacht, glad en verkwikt zonder enig trekkend gevoel.

€ 14,50
(9.7€ / 100 ml)

SCRUB DOUCHECRÈME : Aanvullende producten

   
Voor wie?

De Biomimetische formule van de Scrub douchecrème is geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige.

Aanwijzingen voor gebruik

2 tot 3 keer per week onder de douche gebruiken. Met cirkelvormige bewegingen op de vochtige huid masseren, met extra aandacht voor de ellebogen, knieën en hielen.
Zorgvuldig afspoelen. Vervolgens het voor uw huidtype geschikte Biomimetische skincare product aanbrengen.

Samenstelling

Deze Biomimetische formule bevat uitsluitend ingrediënten die geselecteerd werden, omdat zij perfect aansluiten op de huid (ingrediënten identiek aan de van nature in de huid aanwezige, mimetische of nuttige ingrediënten). Geen overbodige of potentieel schadelijke ingrediënten.

Ingrediënten: AQUA/WATER/EAU*, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) SEED POWDER, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, COCO-BETAINE, XANTHAN GUM, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, CAPRYLOYL GLYCINE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, PROPANEDIOL, SODIUM GLUTAMATE, SODIUM HYDROXIDE, POTASSIUM SORBATE, COCONUT ACID, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT*, CARNOSINE*, DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE*, FRAGRANCE (PARFUM).

 *isodermisch water / isodermic water

 • Al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Frankrijk, in Aix-en-Provence, in het onderzoekscentrum en de fabriek van Bioderma, Institut Esthederm en ETAT PUR producten (Groupe Naos / Laboratoires DIPTA).
 • Elke samenstelling is ontwikkeld door een multidisciplinair team van chemici, biologen en ervaren toxicologen. Wij werken elke dag opnieuw samen met deze specialisten om veilige en doeltreffende verzorgingsproducten te ontwikkelen.
 • We kiezen zorgvuldig elk van onze producenten en leveranciers. Deze worden door ons beschouwd als echte partners waar wij dagelijks contact mee hebben. Het is voor ons de beste manier om de kwaliteit van onze producten te waarborgen.
 • Wij garanderen, zonder enige concessie, de traceerbaarheid en herkomst van de bestanddelen in elk van onze samenstellingen.
 • Onze producten worden systematisch onderworpen aan strenge en regelmatige kwaliteitscontroles in Frankrijk. Zij zijn getest onder dermatologisch, pediatrisch en oftalmologisch toezicht.
 • Onze producten en de bestanddelen daarvan worden uiteraard niet op dieren getest, volgens de geldende EG-richtlijnen met betrekking tot cosmetica.

Advies van de dermatoloog

Scrub douchecrème – B13

Met een peeling kan men de dode cellen van het huidoppervlak elimineren. De huid wordt zo gladder, zachter en stralender, aangezien deze opgehoopte dode cellen de textuur van de hui flets en ruw maken. Voor het peelen kan men gebruik maken van chemische middelen of, zoals hier, van een mechanische werking door de stukjes abrikozenpit. Met het wasproduct van deze douchecrème en zijn hydraterende bestanddelen kan het voor alle huidtypes gebruikt worden, ook de gevoelige.

Je mening over : SCRUB DOUCHECRÈME

U kunt een advies van het product door het onderstaande formulier in te vullen. Alle velden die zijn gemarkeerd met een ( * ) zijn verplicht. Uw bericht zal zo spoedig mogelijk worden gepubliceerd. Voor eventuele vragen, stuur een email aan: contact@etatpur.nl
Selecteer de ster die overeenkomt met uw opmerking.

Hoe waardeert u dit product? : *


Log in om verder te gaan
Printen


Biomimetico Brevetto esclusivo

BIOMIMETISME
de Bios het leven, dat wat leeft
et de Mimetisme : niet onderscheiden kunnen worden, imiteren.

De Biomimetische formules zijn ontwikkeld aan de hand van het Patent voor huidecologie van Jean-Noël Thorel.
Deze Biomimetische verzorgingsproducten zijn samengesteld volgens een ideaal biologisch model: de huid.
Zij respecteren het ecosysteem van de huid zonder compromissen betreffende de doeltreffendheid, dankzij een strenge selectie van ingrediënten:

 • identiek aan de natuurlijke bestanddelen van de huid
  (bijv.: hyaluronzuur, ceramiden...)
 • mimetisch, voortkomend uit de combinatie van twee van nature in de huid aanwezige bestanddelen
  (bijv.: tocoretinaat = stabiele combinatie van vitamine C en E)
 • worden opgenomen door de huid en worden erkend als essentiële voedingsstoffen
  (bijv.: suikers, oligo-elementen, vitaminen...)
 • nuttig maar neutraal voor de huid
  (bijv.: minerale zonnefilters...)