XSluiten

Door verder op onze site te browsen, aanvaardt u het gebruik van cookies waarmee wij diensten en aanbiedingen kunnen voorstellen waarvoor u belangstelling toont.

Meer weten en de cookies instellen

Zuiverende micellaire reinigingslotion - B02

 

De niet af te spoelen Zuiverende micellaire reinigingslotion:

  • Reinigt en verwijdert make-up in één gebaar van gezicht en ogen
  • Verwijdert onzuiverheden en overtollig talg
  • Respecteert het natuurlijke evenwicht van de huid: zonder zeep
  • Garandeert een uitstekende huid- en oogtolerantie

Deze lichte en frisse micellaire lotion geeft een schone, gezonde en zachte huid.
Formule getest onder oogheelkundige controle.

ZUIVERENDE MICELLAIRE REINIGINGSLOTION : Aanvullende producten

   
Voor wie?

De Biomimetische formule van de Zuiverende micellaire reinigingslotion is in het bijzonder geschikt voor de gemengde tot vette huid, zelfs de gevoelige.

Aanwijzingen voor gebruik

's Morgens en/of 's avonds met een watje aanbrengen op de ogen, het gezicht en de hals.
Blijven aanbrengen totdat het watje schoon blijft. Afspoelen is niet nodig.
Vervolgens het voor uw huidtype geschikte Biomimetische verzorgingsproduct aanbrengen.

Samenstelling

Deze Biomimetische formule bevat uitsluitend ingrediënten die geselecteerd werden omdat zij perfect aansluiten op de huid (ingrediënten identiek aan de van nature in de huid aanwezige, mimetische of nuttige ingrediënten). Geen overbodige of potentieel schadelijke ingrediënten.

Ingrediënte: AQUA/WATER/EAU*, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, SODIUM CHLORIDE, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, COCOYL PROLINE, SODIUM CITRATE, POTASSIUM SORBATE, ZINC GLUCONATE, LACTIC ACID, COPPER SULFATE, SODIUM BENZOATE, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT*, CARNOSINE*, FRAGRANCE (PARFUM), DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE.


*isodermische water / isodermic water

 

  • Al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Frankrijk, in Aix-en-Provence, in het onderzoekscentrum en de fabriek van Bioderma, Institut Esthederm en ETAT PUR producten (Groupe Naos / Laboratoires DIPTA).
  • Elke samenstelling is ontwikkeld door een multidisciplinair team van chemici, biologen en ervaren toxicologen. Wij werken elke dag opnieuw samen met deze specialisten om veilige en doeltreffende verzorgingsproducten te ontwikkelen.
  • We kiezen zorgvuldig elk van onze producenten en leveranciers. Deze worden door ons beschouwd als echte partners waar wij dagelijks contact mee hebben. Het is voor ons de beste manier om de kwaliteit van onze producten te waarborgen.
  • Wij garanderen, zonder enige concessie, de traceerbaarheid en herkomst van de bestanddelen in elk van onze samenstellingen.
  • Onze producten worden systematisch onderworpen aan strenge en regelmatige kwaliteitscontroles in Frankrijk. Zij zijn getest onder dermatologisch, pediatrisch en oftalmologisch toezicht.
  • Onze producten en de bestanddelen daarvan worden uiteraard niet op dieren getest, volgens de geldende EG-richtlijnen met betrekking tot cosmetica.

Advies van de dermatoloog

Zuiverende micellaire reinigingslotion - B02

Een uitstekend product om in één gebaar de gemengde of vette huid met oneffenheden te reinigen en de make-up hiervan te verwijderen. Ideaal als uw huid niet goed tegen water kan en dus ook niet tegen producten die afgespoeld moeten worden.

Printen