XSluiten

Door verder op onze site te browsen, aanvaardt u het gebruik van cookies waarmee wij diensten en aanbiedingen kunnen voorstellen waarvoor u belangstelling toont.

Meer weten en de cookies instellen

Zijdezachte reinigingsolie - B04

 

De Zijdezachte reinigingsolie, combineert zachtheid met doelmatigheid:

 • Reinigt de huid en verwijdert snel alle soorten make-up zonder een vet laagje achter te laten
 • Houdt de hydratatie van de huid op peil
 • Respecteert het natuurlijke evenwicht van de huid: zonder zeep,
 • Garandeert een mooi huid- en oogtolerantie

Bij contact met water verandert deze zijdezachte olie in een melkachtige lotion die in één gebaar onzuiverheden en alle soorten make-up verwijderd, ook waterproof. De ideaal beschermde huid is schoon, zacht en voelt aangenaam aan.
Formule getest onder oogheelkundige controle.

Aantal :
Inhoud : 150 ml
€ 16,00
(10.7€ / 100 ml)

ZIJDEZACHTE REINIGINGSOLIE : Aanvullende producten

   
Voor wie?

De Biomimetische formule van de Zijdezachte reinigingsolie is geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige.

Aanwijzingen voor gebruik

Aanbrengen met een watje of masseren met de vingertoppen.
Zorgvuldig met water of de Fysiologische lotion afspoelen.
Vervolgens het voor uw huidtype geschikte Biomimetische verzorgingsproduct aanbrengen.

Samenstelling

Deze Biomimetische formule bevat uitsluitend ingrediënten die geselecteerd werden, omdat zij perfect aansluiten op de huid (ingrediënten identiek aan de van nature in de huid aanwezige, mimetische of nuttige ingrediënten). Geen overbodige of potentieel schadelijke ingrediënten.

Ingrediënten: CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, POLYGLYCERYL-4 OLEATE, OLEIC/LINOLEIC/LINOLENIC POLYGLYCERIDES, POLYGLYCERYL-10 LAURATE, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL.

 • Al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Frankrijk, in Aix-en-Provence, in het onderzoekscentrum en de fabriek van Bioderma, Institut Esthederm en ETAT PUR producten (Groupe Naos / Laboratoires DIPTA).
 • Elke samenstelling is ontwikkeld door een multidisciplinair team van chemici, biologen en ervaren toxicologen. Wij werken elke dag opnieuw samen met deze specialisten om veilige en doeltreffende verzorgingsproducten te ontwikkelen.
 • We kiezen zorgvuldig elk van onze producenten en leveranciers. Deze worden door ons beschouwd als echte partners waar wij dagelijks contact mee hebben. Het is voor ons de beste manier om de kwaliteit van onze producten te waarborgen.
 • Wij garanderen, zonder enige concessie, de traceerbaarheid en herkomst van de bestanddelen in elk van onze samenstellingen.
 • Onze producten worden systematisch onderworpen aan strenge en regelmatige kwaliteitscontroles in Frankrijk. Zij zijn getest onder dermatologisch, pediatrisch en oftalmologisch toezicht.
 • Onze producten en de bestanddelen daarvan worden uiteraard niet op dieren getest, volgens de geldende EG-richtlijnen met betrekking tot cosmetica.

Advies van de dermatoloog

Zijdezachte reinigingsolie - B04

Een olie om in één gebaar te reinigen en make-up te verwijderen, bijzonder geschikt voor de normale en droge huid, ook de gevoelige, omdat de huid ook licht gehydrateerd wordt. Deze olie moet wel afgespoeld worden, het verdient dan ook de voorkeur om de micellaire reinigingslotion of de fysiologische reinigingsmelk te gebruiken of de huid af te spoelen met de fysiologische lotion, als u snel last van rode vlekken heeft wanneer u uw gezicht met water wast.

Beoordelingen : ZIJDEZACHTE REINIGINGSOLIE

W.E. - 18-11-2016
 • 36-45 jaar
 • Normaal
heerlijk product
Dit lijkt op het eerste gezicht een 'gewone olie', maar dat is het niet: je kunt hem afspoelen met water en dan blijft er geen olie achter, alleen zijdezachte, schone huid. Hij verwijdert makeup moeiteloos. Ook heel prettig om hiermee je gezicht te masseren. Een heerlijk product!

Je mening over : ZIJDEZACHTE REINIGINGSOLIE

U kunt een advies van het product door het onderstaande formulier in te vullen. Alle velden die zijn gemarkeerd met een ( * ) zijn verplicht. Uw bericht zal zo spoedig mogelijk worden gepubliceerd. Voor eventuele vragen, stuur een email aan: contact@etatpur.nl
Selecteer de ster die overeenkomt met uw opmerking.

Hoe waardeert u dit product? : *


Log in om verder te gaan
Printen


Biomimetico Brevetto esclusivo

BIOMIMETISME
de Bios het leven, dat wat leeft
et de Mimetisme : niet onderscheiden kunnen worden, imiteren.

De Biomimetische formules zijn ontwikkeld aan de hand van het Patent voor huidecologie van Jean-Noël Thorel.
Deze Biomimetische verzorgingsproducten zijn samengesteld volgens een ideaal biologisch model: de huid.
Zij respecteren het ecosysteem van de huid zonder compromissen betreffende de doeltreffendheid, dankzij een strenge selectie van ingrediënten:

 • identiek aan de natuurlijke bestanddelen van de huid
  (bijv.: hyaluronzuur, ceramiden...)
 • mimetisch, voortkomend uit de combinatie van twee van nature in de huid aanwezige bestanddelen
  (bijv.: tocoretinaat = stabiele combinatie van vitamine C en E)
 • worden opgenomen door de huid en worden erkend als essentiële voedingsstoffen
  (bijv.: suikers, oligo-elementen, vitaminen...)
 • nuttig maar neutraal voor de huid
  (bijv.: minerale zonnefilters...)