XSluiten

Door verder op onze site te browsen, aanvaardt u het gebruik van cookies waarmee wij diensten en aanbiedingen kunnen voorstellen waarvoor u belangstelling toont.

Meer weten en de cookies instellen

Micellaire reinigingslotion - B01

 

De niet af te spoelen Micellaire reinigingslotion:

  • Reinigt en verwijdert make-up in één gebaar van gezicht en ogen
  • Respecteert het natuurlijke evenwicht van de huid: zonder zeep
  • Garandeert een mooi huid- en oogtolerantie

Deze lichte en frisse micellaire lotion geeft een schone, zachte en aangenaam aanvoelende huid.
Formule getest onder oogheelkundige controle .

MICELLAIRE REINIGINGSLOTION : Aanvullende producten

   
Voor wie?

De Biomimetische formule van de Micellaire reinigingslotion is geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige.

Aanwijzingen voor gebruik

's Morgens en/of 's avonds met een watje aanbrengen op ogen, gezicht en hals.
Blijven aanbrengen totdat het watje schoon blijft.
Afspoelen is niet nodig. Vervolgens het voor uw huidtype geschikte Biomimetische verzorgingsproduct aanbrengen.

Samenstelling

Deze Biomimetische formule bevat uitsluitend ingrediënten die geselecteerd werden omdat zij perfect aansluiten op de huid (ingrediënten identiek aan de van nature in de huid aanwezige, mimetische of nuttige ingrediënten). Geen overbodige of potentieel schadelijke ingrediënten.

Ingrediënte:  AQUA/WATER/EAU*, SODIUM CHLORIDE, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, COCOYL PROLINE, GLYCERIN, SODIUM CITRATE, SODIUM BENZOATE, LACTIC ACID, POTASSIUM SORBATE, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT*, CARNOSINE*,  FRAGRANCE (PARFUM), DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE*.
*isodermisch water / isodermic water

  • Al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Frankrijk, in Aix-en-Provence, in het onderzoekscentrum en de fabriek van Bioderma, Institut Esthederm en ETAT PUR producten (Groupe Naos / Laboratoires DIPTA).
  • Elke samenstelling is ontwikkeld door een multidisciplinair team van chemici, biologen en ervaren toxicologen. Wij werken elke dag opnieuw samen met deze specialisten om veilige en doeltreffende verzorgingsproducten te ontwikkelen.
  • We kiezen zorgvuldig elk van onze producenten en leveranciers. Deze worden door ons beschouwd als echte partners waar wij dagelijks contact mee hebben. Het is voor ons de beste manier om de kwaliteit van onze producten te waarborgen.
  • Wij garanderen, zonder enige concessie, de traceerbaarheid en herkomst van de bestanddelen in elk van onze samenstellingen.
  • Onze producten worden systematisch onderworpen aan strenge en regelmatige kwaliteitscontroles in Frankrijk. Zij zijn getest onder dermatologisch, pediatrisch en oftalmologisch toezicht.
  • Onze producten en de bestanddelen daarvan worden uiteraard niet op dieren getest, volgens de geldende EG-richtlijnen met betrekking tot cosmetica.

Advies van de dermatoloog

Micellaire reinigingslotion - B01

Een uitstekend product om in één gebaar de normale of droge huid te reinigen en de make-up hiervan te verwijderen, ook indien zij gevoelig is. Ideaal als uw huid niet goed tegen water kan en dus ook niet tegen producten die afgespoeld moeten worden. Dat is vaak het geval bij de gevoelige huid die snel rode vlekken en/of couperose vertoont.

Printen