XSluiten

Door verder op onze site te browsen, aanvaardt u het gebruik van cookies waarmee wij diensten en aanbiedingen kunnen voorstellen waarvoor u belangstelling toont.

Meer weten en de cookies instellen

Kalmerende aftersun gel - B90

Geef uw mening - 0 mening(en)
 

De Kalmerende aftersun gel voor gezicht en lichaam verfrist onmiddellijk de branderige en door zon, wind en herhaaldelijk zwemmen uitgedroogde huid.

De Kalmerende aftersun gel

 1. geeft onmiddellijk een fris gevoel
 2. kalmeert doeltreffend en intensief
 3. hydrateert langdurig

Deze frisse en lichte Kalmerende aftersun gel smelt zachtjes op de huid en geeft een aangenaam gevoel van verlichting. De huid voelt weer zacht, soepel aan.

€ 16,20
(8.5€ / 100 ml)
Voor wie?

De huidvriendelijke Biomimetische formule van de Kalmerende aftersun gel is geschikt voor alle huidtypen, zelfs gevoelige.

De gel is bestemd om:

 • de huid na blootstelling aan de zon weer te hydrateren en te verfrissen
 • de door zon, zee of zand rood geworden of geïrriteerde huid te kalmeren
Aanwijzingen voor gebruik

Na elke blootstelling aan de zon gelijkmatig op gezicht en lichaam aanbrengen. Zo vaak als nodig herhalen.
De Kalmerende aftersun gel heeft geen vettig of plakkerig effect zodat u zicht meteen na het aanbrengen kunt aankleden..

Resultaten lieten zien

Dermatologisch en op de gevoelige huid* geteste Biomimetische formule (patch test)
De Kalmerende aftersun gel :

• verfrist en hydrateert onmiddellijk de huid: 85%*
langdurige werking: na 8 uur is de hydratatie van de huid met 36% verbeterd**
• vergroot het huidcomfort: 80%*
• kalmeert de huid langdurig: 75%*

De huid is minder overgevoelig en beter bestand tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

* Test uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium op 20 vrijwilligers gedurende 7 dagen. Percentage vrijwilligers dat deze criteria heeft geëvalueerd.
** Klinische meting van het hydratatiepercentage bij 10 vrijwilligers

Samenstelling

Deze formule bevat uitsluitend ingrediënten die perfect aansluiten op de huid (pure en bruikbare, mimetische ingrediënten identiek aan die van nature in de huid aanwezig zijn).
Formule meer dan 99% biomimetisch.

Onze formules zijn samengesteld ZONDER parabenen, silicone, kunstmatige kleurstoffen, minerale oliën, butyleenglycol, EDTA, aluminium chloorhydraat...

INGREDIËNTEN : AQUA/WATER/EAU*, GLYCERIN, PROPANEDIOL, SILICA, SORBITAN CAPRYLATE, SODIUM CITRATE, XANTHAN GUM, DEHYDROXANTHAN GUM, SODIUM DEXTRAN SULFATE, CITRIC ACID, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, GLYCYRRHETINIC ACID, COPPER SULFATE, FRAGRANCE (PARFUM), SODIUM HYALURONATE, SALIX ALBA (WILLOW) BARK EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM-1, GLYCERYL CAPRYLATE, SODIUM ANISATE, SODIUM LEVULINATE, SODIUM HYDROXIDE.
*isodermisch water / isodermic water

 • Al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Frankrijk, in Aix-en-Provence, in het onderzoekscentrum en de fabriek van Bioderma, Institut Esthederm en ETAT PUR producten (Groupe Naos / Laboratoires DIPTA).
 • Elke samenstelling is ontwikkeld door een multidisciplinair team van chemici, biologen en ervaren toxicologen. Wij werken elke dag opnieuw samen met deze specialisten om veilige en doeltreffende verzorgingsproducten te ontwikkelen.
 • We kiezen zorgvuldig elk van onze producenten en leveranciers. Deze worden door ons beschouwd als echte partners waar wij dagelijks contact mee hebben. Het is voor ons de beste manier om de kwaliteit van onze producten te waarborgen.
 • Wij garanderen, zonder enige concessie, de traceerbaarheid en herkomst van de bestanddelen in elk van onze samenstellingen.
 • Onze producten worden systematisch onderworpen aan strenge en regelmatige kwaliteitscontroles in Frankrijk. Zij zijn getest onder dermatologisch, pediatrisch en oftalmologisch toezicht.
 • Onze producten en de bestanddelen daarvan worden uiteraard niet op dieren getest, volgens de geldende EG-richtlijnen met betrekking tot cosmetica.

Advies van de dermatoloog

La formule Biomimétique, haute tolérance, de la Gelée apaisante après-soleil convient à toutes natures de peaux, même sensibles.

Elle est indiquée pour :

 • réhydrater et rafraîchir la peau après une exposition solaire
 • apaiser la peau rougie ou irritée par le soleil, l'eau de mer, le sable

Je mening over : KALMERENDE AFTERSUN GEL

U kunt een advies van het product door het onderstaande formulier in te vullen. Alle velden die zijn gemarkeerd met een ( * ) zijn verplicht. Uw bericht zal zo spoedig mogelijk worden gepubliceerd. Voor eventuele vragen, stuur een email aan: contact@etatpur.nl
Selecteer de ster die overeenkomt met uw opmerking.

Hoe waardeert u dit product? : *


Log in om verder te gaan
Printen

In-Skin

 

Logo In-Skin

Aangezien een werkstof niet alleen puur moet zijn om daar te werken waar de huid dat nodig heeft, heeft ETAT PUR een speciale formule ontwikkeld die het indringen van iedere Pure werkstof bevordert.
Iedere formule werd bestudeerd om op dynamische wijze de Pure werkstof naar de juiste plek te brengen voor een optimale doeltreffendheid.
Dat is het gepatenteerde IN-SKIN ® systeem.


Een van de belangrijkste functies van de huid is haar barrièrefunctie.

Deze wordt in twee richtingen uitgeoefend:

 • zij voorkomt het verlies van vocht, elektrolyten en andere bestanddelen van het menselijke lichaam
 • en verhindert het binnendringen van moleculen uit de omgeving

Deze barrièrefunctie is echter niet overal op het huidoppervlak gelijk (haar- en huidsmeerkanalen, zone rond het oog, afhankelijk van de diverse lichaamsdelen...) en deze relatieve doorlatendheid maakt het in de huid opnemen van werkstoffen mogelijk.
De aard van de meeste werkstoffen maakt hun opname via topische wijze mogelijk.
Om hun opname mogelijk te maken, is het van belang deze te combineren met een "vervoermiddel" dat hen naar de plaats van bestemming brengt.
Dat is de belangrijkste functie van het gepatenteerde IN-SKIN systeem.